Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyU školičky, Praha - Libeň

U školičky, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Pronájem krásného světlého bytu z roku 2005 na rozhraní Libně a Vysočan přímo od majitele. Dům je cihlový s novou nástavbou z roku 2005 v příjemném a klidném prostředí v těsném sousedství Parku Podvinní. Dům i byt jsou ve výborném stavu (nový výtah).

Výborné bezproblémové dopravní spojení: 3 min. chůze na metro B - Českomoravská nebo tramvajovou zastávku. Parkování před domem.

V nejbližším okolí je: nákupní centrum - Galerie Harfa, Galerie Fénix, O2 arena, množství menších obchodů, nová cyklostezka, 3 dětská hřiště, restaurace, školka, škola.

Byt se nachází v 5. patře a je pronajímán částečně zařízený, lednička, myčka, kuchyňská linka, jídelní stůl, lavice, židle, vestavěné skříně ve dvou pokojích a v předsíni. K bytu dále náleží sklep.

Možnost kabelové televize, internetové připojení a telefonu od UPC - v bytě jsou datové rozvody do ostatních místností.

Prostorná obývací místnost s kuchyňským koutem (36m2 – plovoucí podlaha), dva pokoje (10m2 a 12m2 – koberce), koupelna – vana se sprchou, oddělené WC, chodba (dlažba), terasa (7m2) a sklep.

Topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem se zásobníkem vody. Regulace teploty programovatelným termostatem.

!!!RK prosím nevolat!!!

Rental of the beautiful bright flat (built in 2005) at the border of Liben and Vysocany (Prague 9) directly from the owner. The house is brick with a new additional storey in 2005 in a pleasant and peaceful environment in the neighbourhood of park Podvinní. House and apartment is in excellent condition (new elevator). Excellent transport connection: 3 min. walk to metro B - Českomoravská or tram stop. Parking in front of the house.

In the neibourhood: shopping center - Harfa Gallery, Gallery Fenix, O2 Arena, many smaller shops, a new cycle route, 3 children playgrounds, restaurants, preschool, school. The apartment is located in the 5th floor and is rented partially furnished, refrigerator, dishwasher, kitchen, dining table, benches, chairs, built-in wardrobes in two rooms and hallway. There is also a cellar. The possibility of cable television, internet and phone from UPC - at flat is data cabling to other rooms. Spacious living room with kitchen area (36 m2), two bedrooms (10m2 and 12m2), bathroom – bath with shower, separate toilet, hallway, terrace (7m2) and a cellar. Heating and hot water is heated by own gas heater with watern tank. Temperature control by a programmable thermostat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168121
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.