Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 55 m² bez realitkyPod Kesnerkou, Praha - Smíchov

Pod Kesnerkou, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt s pěkným výhledem na Prahu a Vltavu, s balkonem 7m2 a vlastním parkovacím místem na oplocené zahradě. Obyvatelná kuchyň je vybavená plyn. sporákem s el. troubou, myčkou, mikrovlnkou, lednicí, lůžkem, jídelním stolem s židlemi a pracovním (PC) koutem. V koupelně vana, umyvadlo a pračka, záchod separátní. Na podlahách dlažba, plovoucí podlahy, koberec, na chodbě a v šatně vestavné skříně. Vytápění centrálně, ohřev vody lokálním plyn. průtokáčem. Příprava na satelit a bezdrátový internet. Dostupnost z metra Anděl autobusem 231 - 5 stanic (7 minut). V okolí obchod, a restaurace. Není vhodné pro rodiny s dětmi. Domácí mazlíčci NE. Poplatky bez dalšího vyúčtování. Kauce 1 měsíční nájem + 2 nájmy předem. K nastěhování ihned.

Flat with a nice view of Prague and the Vltava River, with 7 m2 balcony and own parking place in the fenced garden. Inhabitable kitchen equipped with gas stove with electric oven, dishwasher, microwave, refrigerator, bed, dining table with chairs and work (PC) area. The bathroom has a tub, sink and washing machine, separate toilet The floor tiles, flooring and carpet. In the hallway and in the closet are built-in wardrobes. Centrally heating, water heating by local gas stove flow-heater. Preparation for satellite and wireless internet. Availability from the metro station Andel with bus 231 to 5 stations (7 minutes). In the neighborhood shop and restaurant. Not suitable for families with children. Pets NO. Charges without further accounts. Deposit 1 month rent + 2 rents in advance. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168206
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.