Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyMariánská, Praha - Kamýk

Mariánská, Praha - Kamýk
Měsíční nájemné12 500 Kč


 Pronajmu nový byt (50 m2) ve 3. patře v novém bytovém komplexu Novodvorská (P-4). Bytový komplex se nachází u křižovatky Mariánská x Novodvorská, v blízkosti nákupní centrum Novodvorská Plazza s obchodním domem Tesco (1 stanice busem), OBI (1 stanice). Bus 8x + 2x noční, metro Kačerov 5 min, Budějovická 10 min, Smíchovské nádraží 15 min.

Jedná se o novostavbu, nikdy neobydlený byt. Orientace na jihovýchod, okna do klidného vnitrobloku. Dispozice bytu je 2+kk, samostatná koupelna s vanou a samostatné WC. Byt je částečně vybavený kuchyňskou linkou, sklokeramickým sporákem s troubou, myčkou nádobí, lednicí, MW troubou, digestoří, rychlovarnou konvicí, TV a automatickou pračkou (všechny spotřebiče energetická třída A). V bytě je rozvod digitální TV. V případě zájmu možno dovybavit kompletním nábytkem.

K nastěhování 1.4.2009. Pronájem 12 500 Kč + poplatky 2500 Kč, dohoda možná. Délka pronájmu dohodou. RK prosím nevolat.

K nastěhování: 01/04/2009

 A new double room flat for rent. The flat is in the third floor in the new building. The flat was never inhabited. Windows face up south-eastern to a quiet yard. In the close area is a shopping centre Novodvorská Plazza and Tesco store. The underground station Kačerov is 5 min by bus. The living room is equipped by kitchen unit with ceramic glass hotplate cooker, MW oven, dishwasher and fridge. There is a television. There is a bathroom with tube and separate WC. The flat is not furnished. In the event of interest, the flat could be fully furnished.

Rent is CZK 12 500 + CZK 2 500 adv. Payment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu16825
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha50
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.