Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 750 m² bez realitkyNetovická, Slaný - Netovice, Středočeský kraj

Netovická, Slaný - Netovice, Středočeský kraj
Cena1 290 Kč

Tato nemovitost již od 6 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme všem zájemcům prodej zasíťovaných pozemků pro výstavbu rodinných domů v lokalitě Na výsluní v obci Netovice v bezprostřední blízkosti města Slaného. Autem dojedete za 10 minut na pražské letiště Ruzyň a můžete letět na dovolenou, za 15 až 20 minut snadno dojedete na "kulaťák" v Praze Dejvicích a jste na trase A na metru.Předností lokality je klid a volnost venkovského prostředí, ale také rychlá dostupnost do Prahy a do blízského města Slaného.Na kraji Vašeho budoucího pozemku je postaven elektropilíř, přípojka na splaškovou kanalizaci, přípojka vodovodní, přípojka telefonu, pozemek je přístupný po zhruba postavené komunikaci s hotovou dešťovou kanalizací a veřejným osvětlením.

We offer to all interested buyers networked land for construction of houses in the locality in the village Netovice near Slany town. Drive 10 minutes drive to the Prague Ruzyne airport and you can fly on holiday for 15 to 20 minutes easy drive to the Prague Dejvice and you're on the trail and rail station. The advantage of location is quiet and rural environment of freedom, but also quick access to Prague and to the nearby county town Slany.Na your future site is built elektric connection to the wastewater sewer, water connection, telephone connection, the site is accessible by about communicating with the ready-built storm sewers and public lighting.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168345
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha750
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.