Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 96 m² bez realitkyVáclavkova, Praha - Dejvice

Václavkova, Praha - Dejvice
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme prostorný byt 3+kk o rozloze 96 m2 ve velmi žádané lokalitě v Praze 6 Dejvicích, nedaleko Pražského hradu, na rozmezí metra Hradčanská a Dejvická. Byt se nachází v 1. patře činžovního domu, orientovaném na jižní stranu. Dům je po rekonstrukci fasády a střechy, s výtahem pro 2 osoby, sklepními prostory po 5 m2 a uzavřeným společným dvorem v zátiší.

Byt je orientovaný na jih se dvěma většími pokoji, které jsou propojené dveřmi a na sever jedním středně velkým pokojem s výhledem do dvora. Ve dvou jižních pokojích jsou na podlaze původní parkety. Do všech tří pokojů se vchází ze středové haly jejíž součástí je kuchyň s prostornou komorou a s nově položenou dlažbou. Dále je zde nová koupelna s rohovou vanou, topným žebříkem a závěsným WC, a dále technická místnost s plynovým kotlem, prosvětlená vlastním oknem. V bytě jsou po rekonstrukci nové elektrické a plynové rozvody, nové radiátory a renovované bezpečnostní dveře.

Vytápění a ohřev vody je zajištěno vlastním plynovým kotlem s velmi ekonomickým provozem. Náklady na provoz jsou zde velmi nízké, mimo jiné také díky výnosům z nebytových prostor.

Dům se nyní nachází v rekonstruované oblasti související s výstavbou tunelového komplexu Blanka. S blížícím se dokončením této výstavby se z okolí stává rezidentní oblast, vzniknou tak zde zatravněné parky se stromy, fontanou, lavičkami, tenisovými kurty, nebo také podzemní garáže. Nyní je tedy ideální čas na koupi tohoto bytu za zvýhodněnou cenu.

V žádném případě si nepřeji být kontaktován realitními agenturami. Respektujte prosím toto sdělení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168489
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha96
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.