Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 6+1 • 240 m² bez realitkyVojnův Městec - Vojnův Městec, Kraj Vysočina

Vojnův Městec - Vojnův Městec, Kraj VysočinaVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dům, chalupu po rekonstrukci v CHKO Žďárské vrchy v centrální části městysu Vojnův Městec. V přízemí domu je obývací pokoj s jídelním koutem, kuchyň, 2x ložnice, koupelna, sauna se sprchou, WC, hala, zádveří a garáž. V podkroví koupelna s WC, hala a 3x ložnice. Zdařile provedená rekonstrukce s vkusně vybaveným interiérem domu poskytne nadstandartní ubytování pro 12 až 20 osob. Krásné prostředí Českomoravské vysočiny nabízí neomezené možnosti sportovního i rekreačního využití. Na pozemku o výměře 1164 m2 je vzrostlá okrasná zeleň s herními prvky pro nejmenší. Jedná se o výjmečnou nabídku.

SPECIAL OFFER! House for sale. Reconstructed cottage is in a protected landscape area

Žďárské vrchy in the central part of township Vojnův Městec. In the ground floor you can find living room with dining area, kitchen, two bedrooms, bathroom, sauna with shower,toilet, hall, vestibule and garage. In the attic is bathroom with toilet, hall and three bedrooms. Very nice interior can offer premium accommodation for 12 till 20 people. This cottage is placed in Czech-Moravian Highlands where you can find unlimited options for sport, relaxation and leisure. On the property of 1164 m2 is a grown ornamental foliage with game elements for children. The price is 125 000 €.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168629
Dispozice6+1
VlastnictvíOsobní
Plocha240
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.