Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 499 m² bez realitkySchoellerova, Praha - Čakovice

Schoellerova, Praha - Čakovice
Cena5 431 100 Kč

Tato nemovitost již od 23 033 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dvoupodlažní zděná novostavba rodinného domu 4+kk s prostornými terasami v atraktivní lokalitě Praha 9 – Třeboradice. Jedná se o moderní, energeticky úsporný dům, který díky svým vlastnostem poskytuje komfortní a zdravé bydlení s nízkými provozními náklady. Domy budou postaveny z cihel českého renomovaného výrobce HELUZ. V přízemí se nachází obývací část, kuchyň s jídelním koutem, šatna, zádveří, koupelna s WC a samostatná technická místnost. V patře jsou 3 samostatné pokoje, chodba, prostorná koupelna a vstupy na terasy. Součástí každého domu je samostatná garáž a 1 parkovací stání na pozemku.

Standardní vybavení: dřevěná okna typu Euro, sanita Jika Cubito, baterie Hansgrohe, kvalitní plovoucí podlahy, vnitřní dveře nadstandardní s folií CPL, kvalitní keramické dlažby a obklady. Probíhá výstavba komunikace, inženýrské sítě vč. veřejného osvětlení jsou dokončené.

Projekt nabízí komfortní bydlení v klidné lokalitě v přírodě a přesto v Praze, s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností (mateřské školky, základní škola, gymnazium, sportoviště, plavecký bazén krytý i venkovní, nákupní centra – Globus a Tesco a další). Dopravní dostupnost je díky vysoce kapacitnímu parkovišti typu P+R u stanice metra trasy C Letňany do centra Prahy bezproblémová a rychlá i v případě ranní dopravní špičky. Zastávka autobusů MHD je vzdálena jen 350 m.od lokality. Cesta ke stanici metra trasy C Letňany trvá busem MHD 14 min. Do centra Prahy tak trvá cesta jen 30 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168664
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha499
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.