Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyFrantiška Jansy, Praha - Dolní Měcholupy

Františka Jansy, Praha - Dolní MěcholupyVybaveno
Cena4 749 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 140 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NOVÁ CENA !!!

Exluzivně zařízený byt 3+kk o ploše 87,5 m2, z toho 9,5 m2 terasa. Moderní, čistý, vybavený, jen se nastěhovat... Při rychlejším způsobu jednání dohoda možná.

Byt obsahuje komoru, 2x kryté garážové stání v hodnotě 450.000,- Kč, 1x místo v kolárně v přízemí domu. Bytová jednotka se nachází ve čtyř- patrové budově na 4. patře novostavby Malý háj - Praha 10, Štěrboholy s výtahem. V celém domě je pouze 30 bytových jednotek. Byt je ještě 12 měsíců v záruce. . Byt je rohový, má rohové okno sousedící s oknem terasy. Je zde překrásný výhled do přírody a na noční osvětlenou Prahu. Během celého roku můžete pozoravat krásné přírodní scenérie a přitom být tak blízko do centra města. Byt byl kompletně rekonstruovaný a k vybavení bytu patří vše, co je pro dnešní moderní domácnost již standartem. Byt má také terasu s krásným výhledem do okolí a na dětské hřiště, hřiště pro nejmenší bude postaveno v roce 2012. Unikátní bytový projekt Malý Háj je vystavěn na hranici Štěrbohol a Dolních Měcholup. Bytové objekty vynikají především svým úžasným architektonickým zpracováním a moderní strukturou. V okolí naleznete plně funkční odpočinkovou zónu s lavičkami a dětské hřiště, na kterém se vyřádí především ti nejmenší. Milovníky sportu jistě potěší informace o novém sportovním areálu, který se nachází v blízkosti projektu i nově vybudovaná cyklostezka. Nemalou výhodou je také bezprostřední blízkost nákupního centra Europark Štěrboholy, které nabízí širokou škálu služeb, kterých můžete využívat celých 7 dní v týdnu. Výborná dopravní dostupnost je samozřejmostí, pouze několik desítek metrů Vás dělí od stanice autobusu MHD. Jen 3 zastávky a jste na metru A, 15 min MHD a jste např. na Floře.. Taktéž napojení na pražské výpadovky je zde řešeno velmi elegantním způsobem. V blízkosti projektu naleznete školy, školky, lékárnu, bowling, poštu i golfové hřiště. Bytový projekt Malý Háj představuje skutečný ráj na zemi.

Byt je vybavený značkovým vybavením , v ceně bytové jednotky tedy je :

2x kryté garážové stání přímo v domě – vjezd na čip

Kuchyně NOLTE – designová řada, spotřebiče Baumatic, tj. myčka, kombinovaná trouba s grilem, indukční deska, digestoř. Vybavení koupelny a WC – kde jsou značkové zařizovací předměty. Podlahy nejvyšší třída od firmy Balteiro, dveře Sapeli prosklenné. Součástí bytové jednotky – tedy ceny dále jsou i veškeré práce spojené s úpravami designu, tzn vestavné niky s led osvětlením, SDK podhledy s osvětlením, ozdobné kameny na stěně, vestavná skříň v předsíni, žaluzie, sítě proti hmyzu…apod.

Po vzájemné dohodě a rychlejším jednání je možno zanechat v bytě i kompletní nábytek a dekorace s výraznou slevou, jako je dětský nábytek, kuchyňský stůl s židlemi, osvětlení, balkónový nábytek, americkou prosklenou lednici Whirlpool, vinotéku, koženou sedací soupravu a ostatní zařízení..

Exluzivně furnished apartment 3 + kk, 87,5 m2 ( 78m2 + 9.5 m2 with terrace located in the 4th floor of new small grove - Prague 10, Sterboholy with elevator. The apartment has 2 garage - under the house. The apartment is oriented to the north, northeast. The apartment is a corner, a beautiful view of the nature and the night city. Throughout the year you pozoravat beautiful natural scenery and yet be so close to downtown. The apartment was completely renovated and the furnishings include everything for today's modern home is already standard. The apartment also has a terrace with beautiful views of the surrounding area and playground. Unique Little Grove housing project is built on the border and Lower Šterboholy Mecholupy. Residential buildings stand out especially for its stunning architectural design and modern structure. Parking is solved garage stalls and parking spaces before the houses. This area is fully functional rest area with benches and a playground on which excludes primarily the smallest. Sports lovers will be pleased about the new sports complex, located near the newly constructed project cycle. A significant advantage is the close proximity of the Europark shopping center Štěrboholy, which offers a wide range of services, which you can use 7 days a week. Excellent transport accessibility is a matter of course, only a few meters separate you from the station bus stop. Also connected to the main road in Prague is solved by a very elegant way. The project can be found near the school, nursery, pharmacy, bowling alley, post office and golf course. Little Grove housing project is a true paradise on earth.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168840
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha87
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.