Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 80 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Přímý majitel pronajme slunný a velmi tichý byt v nové půdní nástavbě na Žižkově (nejsem realitka, žádná provize). Jižní orientace s výhledem do velmi tichého vnitrobloku se vzrostlou zelení. Dům je zateplen a udržovaný. Byt je velmi dobře řešený jako 4+kk o velikosti 80m2. Toaleta je samostatná, v koupelně vana, pračka. Byt je vybaven vkusným a moderním nábytkem na míru včetně sklápěcí postele.K dispozici je velké množství úložných prostor. 100MB UPC kabl.internet k dispozici v bytě. V těsné blízkosti je bazén a koupaliště, dětské hřiště, škola, školka, obchody, vše do 5 minut pěšky, dále VŠE a Univerzita Komenského UJAK. Z bytu je pouze několik minut pěšky na tram a autobusovou zastávku Ohrada či Biskupcova, cca 15 minut cesty do centra. Parkování na ulici. Hledám zájemce o dlouhodobý podnájem, pokud možno nekuřáky a bez zvířat. Možno i cizinci z EU. Velmi vhodné pro milovníky klidu v širším centru Prahy. Telefon +420 606.732.890 (Czech, English) Email: ok.L@ seznam.cz Realitky nevolejte

Direct Czech owner is looking for a honest tenant(s). I have a sunny south facing apartment with 3 bedrooms plus kitchen with nice view to quiet park like yard. The apartment is special for its quiet, light, and good location near central Prague - Biskupcova street, Prague - Žižkov. Tram and bus stops are just 5 mins walk, 15 mins tram journey to Vaclavske squere in central Prague. The apartment is equipped with tasteful and modern furnishings, washing maschine, etc.. Sport centre include swiming pool, gym, beech voleyball etc just 10 mins walk, shops, schools, park nearby. University of Economics, Prague and Comenius University UJAK nearby. I am looking for somebody realable, quiet, friendy and if possible non smokers. 100MB fiber internet available in the flat. EU citizens are welcome. I speak English, telephone +420 606.732.890. Suitable for lovers of tranquility in the wider Centre of Prague. Looking forward to hear from you. Realtors do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168956
Dispozice4+kk
Podlaží7
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.