Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVomáčkova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský kraj

Vomáčkova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 300 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Byt je situován na JZ, je světlý, nízkoenergetický, celá výstavba je na bázi dřevostavby. Byt je k pronájmu nezařízený (možnost ponechat stávající vybavení po dohodě) - samostatná ložnice s vestavěnou skříní, obývací pokoj a kuchyňský kout se spotřebiči, koupelna s vanou, balkon, sklep 5m2 (v přízemí). Vytápění a ohřev vody - samostatná regulace. Společná anténa na kabel a internet. Velmi dobrá lokalita pro dostupnost do OC Ikea, Tesco, Olympia, vedle stezka pro cyklisty a bruslaře, zastávky MHD jsou 5min chůze. Byt je ideální pro 2 osoby, bez zvířat, příp.malé dítě. Místo k parkování u domu. Volný k nastěhování 1.2.2014. Kontakt pro prohlídky: eblondee26@gmail.com.

Excellent apartment 2 + kk! I offer my flat for rent: two-room + kitchen corner, location Brno - Heršpice, Vomáčkova street. Low-energy house, wooden-based. The apartment was built 4 years ago - new bathroom, kitchen, large windows (privat balcony), built-in wardrobe in the bedroom, cellar 5 m2 for season items on the ground floor, not furnished. The flat is on the third floor (the south-west view), with self-heating system. There is pleasant environment with nature - bicycle trail close to the house. Shopping centre and transport connections - 5 min walk. Avaliable from 1.2.2014.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169016
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.