Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyK Náhonu, Praha - Hloubětín

K Náhonu, Praha - HloubětínVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk v luxusním obytném souboru Kejřův mlýn. Byt 65 m2 s terasou 11m2 a oplocenou zahradou 100 m2. Dřevěné podlahy, dřevěná okna, 2x WC, nová moderní kuchyňská linka a kompletní zařízení bytu nábytkem a spotřebici včetně plasma TV, myčky, pračky, vysavače, žehlička, nádobí atd, internet a satelitní přípojka. K bytu náleží podzemní parkovací místo a sklepní kóji. V areálu je k dispozici zdarma fitnes, sauna, dětské hřiště a 24h ostraha. Velmi klidné místo v lesoparku. MHD 3 min., metro Hloubětín 6 min. chůze. Vyšší standard bydlení, vhodný i pro cizince. K nastěhování od zaří 2012.

For rent: 1-Bedroom apartment in the luxury complex of Kejruv mlyn. Living space 65 sqm, terrace 11 sqm and garden 100 sqm. Wooden floors, wooden windows, 2x toilet, new modern kitchen with all appliances, fully furnished with modern furniture and equipment (plasma TV, dishwasher, washer, vaccum cleaner, iron, dishes, etc. internet and satellite. The rent includes underground parking space and storage. The amenities include common fitness and sauna (available for free), children playground and 24 hour security. Quiet location in a forest park. Tram 3 mins, metro 6 mins. Higher standard of living, suitable for foreigners. Available from September 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169145
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.