Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 2+1 • 75 m² bez realitkyKroftova, Praha - Smíchov

Kroftova, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Jedná se o prostor vhodný především jako ateliér, nejlépe pro zahradní architekty, grafiky, stavaře apod. Prostor je zapuštěný do suterénu, ale velmi světlý, francouzská okna na travnatý dvorek. Vhodné ideálně pro jednoho až 3 lidi. Prostor se dělí na dvě části, celková plocha je 130 m2. Polovinu obývá majitel a jeho architekonické studio. Druhá polovina o cca 75m2 je k pronájmu. Pronajímaná místnost má cca 33m 2 + sdílené prostory o velikosti cca 42m2 - jednací místnost, kuchyňka, prostorná toaleta, vstupní zádveří, sklad. Sdílené prostory jsou plně vybavené. Prostor je nově rekonstruovaný, klidný a velmi pozitivního ladění. Dřevěné parkety. Vybavená jednací místnost - stůl, 8 židlí. Elektronický rezervační systém pro jednačku. Technické vybavení : strukturovaná kabeláž, O2 sítě, Elektronický zabezpečovací systém - přístup přes čipovou kartu, systém centrálního klíče, Vybavená kuchyňka - lednice, myčka, varná deska, mikrovlnná trouba - spotřebiče Siemens.

Zálohové platby zahrnují platby za plyn, elektro, odpad, vodné stočné, úklid společných částí domu, úklid ateliéru,zabezpečení, zajištění běžného chodu a vybavení společných prostor, včetně připojištění prostor pro případ vloupání, krádeže, živelných katastrof. Služby ve výši přibližně 5000Kč se hradí zvlášť a vyúčtovávají se dle reálných plateb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169377
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha kanceláře75
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.