Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 1665 m² bez realitkyJeníkovice - Jeníkovice u Hradce Králové, Královéhradecký kraj

Jeníkovice - Jeníkovice u Hradce Králové, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný prosvětlený dům s udržovanou zahradou 1665m2 jižní svah. Díky izolacím splnil podmínky pro dotaci na pasivní domy, ale dotaci jsme vrátili. V prvním patře je Ložnice, dva dětské pokoje, koupelna, WC, šatna a komora. Pokoje mají velká okna na jih, která jsou v létě zastíněna přesahem střechy, takže se pokoje nepřehřívají. V přízemí je velký obývací pokoj s dveřmi na terasu. Kuchyň navazuje na obývací pokoj a je v ní nová doposud nepoužitá kuchyňská linka. Dále je v přízemí koupelna společně s WC a zádveří s chodbou a pokoj. Přízemí je osvětleno diodovými zapuštěnými světly. Na severní straně je provizorní schodiště do sklepa. V kotelně je dřevokotel a zásobník vody na 750 litrů, který umožňuje komfortní vytápění dřevokotlem a elektrikou. Dům je stavěn z Porothermu a izolován 25cm šedým polystyrenem, strop je izolován 32cm skelné vaty zároveň jsou izolovány všechny tepelné mosty. V domě je rozvedena vzduchotechnika, se zemním výměníkem. Dále jsou po celém domě rozvedeny kabely na internet a alarm. Pro ohřev topné vody na následujících 24 hodin stačí topit cca 3 hodiny. V zásobníku je spirálou vedena užitková voda a jedna spirála je připravena na solární kolektory. Odpad je sveden do tříkomorové plastové čistírny odpadních vod a následně do jímky a pak k zalévání. Dům a čistírna nejsou zatím zkolaudovány. Dům je umístěn ve v klidné ulici využívané zejména dětmi. Dům je obytný ihned. Přijeďte na nezávaznou prohlídku Tel.:602741015 suchan@centrum.cz rk nevolejte.

Spacious bright house with 1665 m2 garden maintained southern slope. With insulation qualify for a grant for passive houses, but we grant back. The first floor is Bedroom, two children's bedrooms, bathroom, toilet, closet and pantry. Rooms have large windows to the south, which are shaded in the summer the roof overhang, so the room overheating. The ground floor has a large living room with doors to the terrace. The kitchen continues the living room and it is still new unused kitchen. It is on the ground floor bathroom with a toilet and a vestibule hallway and room. The ground floor is illuminated diode recessed lights. On the north side of the makeshift staircase to the basement. The boiler room is a wood and water tank to 750 liters, which allows for comfortable heating and electrics dřevokotlem. The house is built of Porotherm and isolated gray polystyrene 25 cm, 32 cm ceiling is insulated with glass wool at the same time all are insulated thermal bridges. The house is distributed ventilation, the gas exchanger. In addition, throughout the house elaborated on the internet cables and alarm. For hot water heating for the next 24 hours is sufficient to heat about 3 hours. The tank is kept hot water coil and a spiral is ready for solar collectors. The waste is diverted into the three-chamber plastic waste water treatment plant and then into the sump and then to watering. Home and dry cleaning are not yet approved for use. The house is located in a quiet street, used especially by children. The house is living now. Come to a tentative tour Tel.: 602741015 suchan@centrum.cz rk do not call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169487
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 665
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.