Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 130 m² bez realitkyPolice - Police u Jemnice, Kraj Vysočina

Police - Police u Jemnice, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena900 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 817 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízený dům se nachází v obci Police u Jemnice. Okamžitě obyvatelný, vhodný k celoročnímu bydlení (dobrá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, pošta, lékař, SDH, Klub maminek a další) i k rekreaci (10 km bítovská zátoka, 19 km vranovská pláž, cyklotrasy pokračující i do 22 km vzdáleného Rakouska).

Dispozice: Ze zádveří se vchází do chodby, kde po pravé straně vstoupíme do kuchyně, z níž pokračujeme do ložnice. Pokud projdeme chodbou rovno dostaneme se do obývacího pokoje. Na chodbě je rovněž vstup do koupelny a na toaletu. Dům umožňuje realizaci půdní vestavby.

Objekt je připojen na obecní vodovod a kanalizaci, vytápí jej ústřední plynové topení s novým kotlem.

K domu náleží i dlážděný dvorek (60 m2), jehož součástí je funkční skleník (4 m2), do nějž se vchází ze zasklené chodby, která je zároveň vstupem do obytné části domu. Dvůr lemuje dílna, hospodářská zařízení a prostory pro sklad paliva. Prostory lze využívat ke stávajícím účelům nebo o jejich rozměr (společně 30 m2) rozšířit dvorek. Před domem se nachází udržovaná předzahrádka (28 m2). K domu vede klidná příjezdová cesta s možností parkování.

Při rychlém jednání možná sleva. V případě zájmu mě kontaktujte na čísle: +420728421400 nebo prostřednictvím e-mailu: dzendad@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169526
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.