Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyLipanská, Praha - Žižkov

Lipanská, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč


Krásný, nově renovovaný a vybavený byt 2+kk v srdci Žižkova. VOLNÝ BUDE OD KVĚTNA DO PŮLI ČERVENCE 2012. Po tomto datu může být smlouva prodloužena.

Byt se nachází jen pár metrů od tramvajové zastávky Lipanská, dvě zastávky od centra. V okolí mnoho známých restaurací, klubů a hospod. Dvě stanice metra jsou vzdáleny pět minut.

Byt (s malou terasou, sloužící jako vstup) je umístěn ve druhém patře budovy, stojící na dvoře krásného secesního domu. Proto je velmi tichý a prosluněný.

Sestává z terásky, vstupní chodby, koupelny se sprchou, obývacího pokoje s kuchyní a ložnice. Je plně vybavený moderním i starožitným nábytkem, kuchyň má veškeré vybavení, součástí je i pračka. Je zde také televize s videem, satelitní TV a možnost internetu.

Cena je 16.000 Kč včetně energií a poplatků.

Je to perfektní krátkodobé bydlení pro cizince - pokud chcete být v tuto dobu v Praze, nemusíte se o nic starat!

DELICIOUS , FULLY FURNISHED and ACCESSORIZED, NEWLY RENOVATED, 1 bedroom apartment (2 + kk) in the heart of the sought-after area of Zizkov. The apartment is free FROM MAY TO HALF OF JULY 2012. After that date the agreement can be renovated.

The apartment is located only few meters form the tram stop "Lipanska" , which is only 2 tram stops away from the old town center, in the sough after area of Zizkov, steps away from all famous restaurants , clubs, breweries and pubs. And form the old town center. Two metro stations are only 5 minutes away as well.

The apartment (with small private terrace as his entrance) is at the second and last floor of a courtyard building of a very nice secession building . It is therefore very silent of full of light .

It is composed of a terrace , an entrance, a bathroom with shower , a living room with kitchen and a bedroom. It is fully furnished with new modern and antique furniture and the kitchen has all accessories and a washing machine. There is a TV with VCR, satellite TV and also INTERNET is available.

Price is 16.000 Kc incl. condominium and energies.

IT IS THE PERFECT HOME AWAY FORM HOME ! You will not need to buy or bring anything than your personal things if you need to be in Prague for this time !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169651
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.