Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyKaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Kaštanová, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj
Cena1 530 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 489 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji za cenu k jednání 1.530.000,- Kč velmi pěkný světlý a prostorný byt 3+kk (2+1) s lodžií, 75 m2, v osobním vlastnictví, kolaudovaný v r. 2009, který se nachází v klidné části města u lesoparku a přitom v blízkosti centra (náměstí s radnicí cca 3 min. chůze) a vlakového nádraží (cca 5 min) s přímým spojením do Prahy (44 minut).

Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu, kolaudace proběhla v r. 2009. Byt sestává z prostorné koupelny (8,05 m2) s oknem, WC a rohovou vanou, velkého obývacího pokoje (23,06 m2), ložnice (12,49 m2), velké světlé kuchyně (10,99 m2) s lodžií (3,54 m2), vstupní haly se zádveřím (13,47 m2) a dvou komor využitelných na šatny (1,78 a 1,91 m2). Podlahové krytiny jsou tvořeny plovoucími podlahami, v koupelně je nutno dodělat dlažbu a obklady. Vnitřní dveře nadstandardní dřevěné, obložkové. Okna plastová. Vytápění centrálním topením ovládaným přes digitální prostorový termostat. S bytem je možné využívat společné kočárkárny a kolárny. K bytu náleží parkovací stání před domem. Byt disponuje přípojkou TV, telefonu a internetu; pokrytí WiFi připojením k internetu.

Výborná dopravní dostupnost Prahy. Autobusová zastávka na Černý Most a vlakové nádraží (spojení do Prahy v ranní a odpolední špičce po 30 min.) jsou vzdáleny pouze 5 min. chůze, přímá cesta vlakem do centra Prahy trvá 44 min. Autem 20 min. na Černý Most. Město Milovice má asi 10 tis. obyvatel. Občanská vybavenost: 4 mateřské školy, základní a střední škola, dětští a praktičtí lékaři i stomatolog, lékárny, Penny Market, Tesco a Jednota (Coop), 3 benzinky, autoservis, pneuservis, pobočky 2 bank, řeznictví, drogerie, květinářství, kadeřnictví, knihovna, divadlo, videopůjčovna, pizzerie, restaurace, tenisová hala, fitness, sauna, rehabilitační centrum atd.

Celkové měsíční náklady 2.500,- Kč. Prodej od majitele, právní servis zajištěn. RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169897
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.