Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyBabákova, Praha - Chodov

Babákova, Praha - ChodovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt 2+kk o ploše 46 m2 ve 3. patře 3 patrového panelového domu na Roztylech v Babákově ulici. Byt je zařízen: k dispozici je kuchyňská linka, lednice s mrazákem, mikrovlnka, el. vařič s troubou, digestoř, jídelní stůl a židle. V předsíni jsou tři vestavěné skříně. V obývacím pokoji nábytek, sedačka a konferenční stůl. V ložnici vestavěná skříň a letiště. Koupelna je s vanou a pračkou, WC oddělené. Podlahy – linolea. V pokojích jsou záclony, žaluzie. UPC kabelovka a internet v cene. Samostatná sklepni koje 4m2.

Klidná lokalita, zeleň, občanská vybavenost, dětská hřiště, parkování před domem. Velmi dobrá dostupnost MHD – metro stanice metra C Roztyly 5 min chůze, metro C Chodov, Nákupcí Centrum Chodov 10 min chůze.

Byt je k nastěhování v 2/2012, vratná kauce 8500 Kč.

Cena (včetně všech poplatků): 11000 Kč měsíčně.

Vhodné i pro studenty.

One bed appartment on the 3rd floor of three storey building. No lift. Quiet, residential area. Fully furnished; washing mashine, oven, fridge, freezer, TV, internet (included). Downstairs storage. You welcome to use your own furniture. Nearby (10 min) parks, shopping centre; Connection- Metro C Roztyly 5 min walk, Metro C Chodov 10 min walk, city centre 15 min drive, night buses 505,511 7 min walk. Returnable deposit 8500 CZK. All in monthly 11000 CZK

Suitable for students.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169932
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha46
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.