Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 1+kk • 24 m² bez realitkyVšemina - Všemina, Zlínský kraj

Všemina - Všemina, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena590 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 502 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej nových bytových apartmánů na bydlení i relaxaci v klidném prostředí Activity Parku Všemina. Areál, jehož součástí je rekreační vodní nádrž, je obklopen malebnou přírodou Vizovických a Hostýnských vrchů. Apartmány ve čtyřpodlažním bezbariérovém domě s výtahem nabízejí dispozici od 1+kk, 2+1,3+1 až po 4+1, jsou vybaveny plovoucí podlahou/linem/, kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, vestavěnou šatní skříní, dveřmi Sapeli, koupelnou s wc. K jednotlivým apartmánům náleží terasa či lodžie o výměře 3,5 až 16,2 m2 a sklep.

Apartmány postupně dokončujeme, vnitřní dispozici a interiér je možné upravit podle přání klienta – na klíč. Celý dům bude ve finále zateplen a revitalizován, parkování zdarma je možné přímo u objektu. Přímo v areálu je k dispozici kompletní servis Hotelu Všemina. Po výletě na koních či čtyřkolce, nebo sportovním vyžití ve sport adventure parku, můžete relaxovat v krytém bazénu a to zcela zdarma po celý den, whirlpoolu, wellness centru a sauně. Příjemný večer ukončíte delikatesní večeří v hotelové restauraci a zábavou v baru. Vaše ratolesti však zřejmě raději zamíří do dětského koutku.

Koupě apartmánu je ideální investicí. V případě vaší nepřítomnosti můžeme váš apartmán ve spolupráci s agenturou hotelu nabídnout k pronájmu a snížit tak náklady na jeho provoz.Při 15 týdenním pronájmu v roce návratnost do 7 let. Apartmány prodáváme jako přímý investor, bez provize realitní kanceláři. Vyzkoušejte bydlení v našich apartmánech a pronajměte si jeden na krátkodobý pobyt. Možná už nebudete chtít odjet. Více informací i ceny můžete zhlédnout přímo na webových stránkách www.apartmanyvsemina.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu169944
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha24
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.