Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce19 500 Kč


Přímý majitel pronajme byt 2+1 v rezidenčně velmi příjemném místě Prahy 2 na Vinohradech mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a Riegerovými sady. Dostupnost hromadné dopravy včetně stanice metra je výborná, stejně jako možnosti nákupů. Byt je velký 80m2, má dva prostoné pokoje, velkou halu a kuchyň s malou spižírnou. Koupelna s WC jsou oddělené. Celý byt prošel rekonstrukcí, podlahy jsou nové – v hale a kuchyni dlažba, v pokojích jsou nové dubové parkety. Nově položené jsou i všechny rozvody, elktřina, plyn i voda, topení je plynové etážové. Byt je kompletně zařízený nábytkem v klasickém stylu se vším doprovodným vybavením jako například lustry, koberce, obrazy a záclony. Je vhodný pro zájemce bez vlastního nábytku. K vybavení bytu patří pračka, myčka nádobí , lednička s mrazákem, velká televize se satelitním příjmem, internetové připojení, polstrované bezpečnostní dveře, ale také nádobí, příbory a vše co patří do kuchyně. Stačí se nastěhovat s kufříkem osobních věcí a okamžitě bydlet. Byt je zařízen pro dvě osoby a není vhodný pro spolubydlení. Tento luxusní byt je ihned k dispozici a jedinou jeho vadou na kráse je, že se nachází ve 4.poschodí zatím bez výtahu. K výše požadovanému nájmu je nutno připočítat 450 Kč na osobu na měsíc za služby. Energie si nájemník převede na sebe. Zde se může jednat o částku od 2.000Kč výše, podle osobní spotřeby. Při podpisu nájemní smlouvy požadujeme kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je ihned k dispozici.

Prohlídky možné po dohodě. Kontaktujte mě e-mailem na napopelce@email.cz. Realitní kanceláře nepsat!

Direct owner offers a newly reconstructed beautiful apartment for long-term rent. It is fully furnished with furniture and electrical appliancies (washing machine, dishwasher, microwave, large refrigerator. There are safe-doors, stable internet connection, satellite TV and phone. It is a typical flat of the Renaissance period with two spacious rooms with high ceiling. There are: entrance hall, large living room, one bedroom with double bed, and a comfortable fully equipped kitchen, bathroom with bathtub, separate WC room, and a small storage room. The monthly rent ammounts to 13.500 CZK plus house services 450 CZK per person per month(light on the stairs, cleaning,waste collection and chimney revision)The apartment is on the fourth floor without lift. The house is very conveniently located, just few minutes walk from metro station Jiřího z Poděbrad (line A). The popular park Riegerovy sady is in the close proximity, with a gorgeous view of old Prague city, sport and child-care facilities and out door pubs. You can visit the apartment any time, it is available to move in from now. For English speaking visitors, please contact me by e-mail first,I will reply soon. napopelce@email.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170056
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.