Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyBlažejské náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Blažejské náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 300 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce8 300 Kč


Volný od 1.2.2019. Jedná se o byt v historickém centru, na klidném náměstí s přímým vstupem do parku u hradeb. Z obou pokojů je výhled na jih do klidného dvora. Do neprůchozího pokoje s kuchyní se prochází přes obývací pokoj. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem. Součástí nájmu není úhrada za služby (energie a plyn.), které si musí nájemce sjednat sám s dodavatelem. Voda je zúčtována jednou ročně. Nábytek na fotografiích není součástí bytu. Na zatravněném udržovaném dvorku společné posezení s pergolou.

Available from 1st January 2018.The is situated in the historical centre at a quiet square with direct access to the gardens below the walls. Both rooms are heading southwards to the quiet yard. To the no-through room with the kitchen you go through the living room. The apartment is equipped with the kitchen unit with the stove. The rent does not include the payment for energy take-off (electricity and gas) that has the tenant register by himself with the supplier. Water consumption is cleared once a year. The furniture on pictures is not part of the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170145
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.