Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 58 m² bez realitkyMilevská, Praha - Krč

Milevská, Praha - KrčČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 3+kk v osobním vlastnictví v panelovém domě v těsné blízkosti metra Pankrác (cca 4 min. chůze), OC Arkády Pankrác a rozlehlého parku. Byt se nachází v 6.patře a přísluší k němu komora. Byt je po celkové rekonstrukci (nově vymalovaný, zděné jádro,plastová okna, zasklený balkón, plovoucí podlahy, dlažba)a je možno ho pronajmout částečně vybavený (lednice, pračka, sporák, kuch. linka, vestavěná prostorná skříň, pohovka, jídelní stůl, skříň, TV stolek, konferenční stolek,...) či bez vybavení (podle přání nájemníka). Panelový dům je také po rekonstrukci – nová fasáda, zateplení, plastové stoupačky a nový výtah.

Byt je k nastěhování IHNED.

Vratná záloha (kauce) ve výši dvou měsíčních nájmů.

Realitní kanceláře prosím nevolat a nepsat!

2 bedroom flat in private ownership to long term rent (58 m2). The appartment is located on the 6th floor close to metro station Pankrac, commercial zone Arkady Pankrac and a vast park (about 4 min. by foot). The apartment is completely renovated (newly painted, brick core, plastic windows, glazed balcony, flooring, tiles) and can be rented partially furnished (fridge, washing machine, spacious wardrobe, sofa, dining table, cabinet, TV stand, coffee table...) or without equipment. The house is also renovated - new facade, insolation, plastic pipes and elevator.

The apartment is free to move in.

Refundable deposit in the amount of two months rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170197
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha58
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.