Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 86 m² bez realitkyNa Návsi, Veleň - Veleň, Středočeský kraj

Na Návsi, Veleň - Veleň, Středočeský kraj
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


V luxusní rodinné residencí z 19. století po kompletní rekonstrukci nabízím k pronájmu velký 2+1 vhodný pro náročný pár. Na hranicích Prahy, směr Čakovice, Miškovice několik kroků od autobusové zastávky MHD a několik minut k nákupnímu centru Globus. Časté autobusové spojení k metru Letňany.

Byt má dřevěné stropy a podlahy, nová okna a etážové topení. Byt je vybaven novou kuchyní včetně spotřebičů, a koupelny s vanou.

Poloha domu nabízí procházky v lese, cyklostezky a současně 15-20 minut cestu autem do centra Prahy. Parkování ve dvoře.

Nájemné včetně služeb pro dvě osoby činí 12.000,-Kč za měsíc a poplatky 2.500,-Kč za měsíc (záloha na plyn a elektřinu). Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

A spacious, beautifully-renovated 2+1 flat is available for rent in a luxury family home built in the 19th century. Ideally suited for a discerning couple, the flat is located in the outskirts of Prague, close to Letňany in the direction of Čakovice / Miškovice, and only several minutes drive from the Globus shopping center. A nearby bus stop provides regular bus connections to the Letňany metro station.

The flat itself has wooden ceiling beams & wood floors, as well as brand new windows & heating system. Other amenities include a brand new Ikea kitchen complete with appliances and modern bathroom. The flat’s location close to nature offers numerous cycling & walking opportunities. Parking is available in the courtyard.

The rent plus service fees for 2 people is CZK 12,000 per month, plus a CZK 2,500 deposit per month for utilities (gas & electricity). A security deposit equal to the first month’s rent is required.

For more information, please call Jan (owner) at (+420) 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170205
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.