Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu samostatné 2 pokoje v zrekonstruovaném prostorném bytě o celkové rozloze 100m2 v Praze 3 nacházejícím se v suterénním podlaží a konstruovaném jako prostorná vestaba v historickém zděném domě. Byt má společný vchod s dalším nájemníkem a společnou kuchyni a další obývací pokoj. Pronajímané 2 pokoje jsou s vlastní samostatnou koupelnou a záchodem. Dále jsou k dispozici TV a pračka. Podlahy v bytě jsou celodřevěné/dlažba. Byt je dobře tepelně a hlukově izolován a je plně vybaven nábytkem. Vhodné pro jednu osobu. Nabízený prostor je k dispozi ihned.

Byt má skvělou dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu. V blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece.

Nájemné činí 7.000,-Kč za měsíc a poplatky 2.000,-Kč za měsíc (plyn a elektřina). Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

Spacious 2-room living area for rent in a huge 2-unit, 100m2, loft-like studio historic basement flat located in Prague 3, fully renovated & reconstructed, with red brick walls and hardwood/tile floors throughout. The rooms for rent include a bedroom, a sitting/study room, and a private bathroom plus toilet. In addition, there is a second living area that is shared with the other unit, as is the kitchen and the main entrance to the entire flat. The entire flat is fully furnished, & includes a washing machine, TV, and internet. Ideally seeking a single person. Excellent tram and bus connections to city center, only 10 minutes away, and close to two different subway lines. Available immediately.

Rent is CZK 7,000 a month plus CZK 2,000 a month for utilities (gas & electricity). Landlord will want a security deposit.

For more info or to see the place, call Jan at 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170210
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha70
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.