Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - Žižkov
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu hezký byt 2+1, 70m2, na Praze 3 - ulice Koněvova, hned u tramvajové zastávky Strážní (1, 9, 16 a noční 58). Částečné rekonstruovaný byt je umístěn v rekonstruovaném cihlovém 4-patrovém domě, 2. patro s výtahem, byt je orientovaný do vnitřního dvora se zelení, je tedy velmi tichý. K bytu náleží sklep, byt má neprůchozí prostorné pokoje, oddělené WC a koupelnu s vanou. Topení je ústřední (kotel je v domě). V bytě velká předsíň, 2x špajz, velká skříň v předsíni. Byt je částečně zařízen, jeden pokoj je vybaven novou manželskou postelí se stěnou - postel bez matrací. Kuchyň tvoří udržovaná kuchyňská linka, stůl, sporák, bude nová lednička a pračka, v kuchyni malý balkón do vnitrobloku. Hezký obývací pokoj - parkety, možnost internetu/kabelové televize, Pronájem jen pro nekuřáky. Není dovoleno mít domácí mazlíčky kromě koček a menších psů. Celkově hezká a klidná lokalita s velmi dobrou dopravní dostupností. Volný ihned. BEZ služeb Realitní kanceláře!

I offer to rent a nice apartment 2 +1, 70m2, in Prague 3 - street Koněvova, right at the tram stop Strážní (1, 9, 16 and nightlink 58). Partially renovated apartment is located in a renovated 4-storey brick house, 2nd floor with elevator, apartment is facing the inner courtyard with greenery, it is very quiet. There´s a cellar belonging to this flat, spacious apartment has separated rooms, separate toilet and bathroom with tub. Heating is central (the boiler is in the house). The apartment has a large hall, 2 larder, large closet in the hall. The apartment is partially furnished, one room is equipped with a new doublebed and a wall (bed with no mattresses). The kitchenroom includes well-kept kitchen, table, stove, new refrigerator and the washing machine, in the kitchen small balcony into the courtyard. Nice living room - parquet, internet / cable TV availability. Rent only for non-smokers. It is not allowed to have pets other than cats and small dogs. Overally pretty and quiet location with very good transport links. Not offering through real-estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170248
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.