Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyHodonínská, Praha - Michle

Hodonínská, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč


Třípokojový byt v OV,o rozloze 65 m2, se nachází v tiché ulici (viz snímek z parčíku) Hodonínská ,Praha 4 – Michle ,nedaleko od stanice metra Budějovická nebo Kačerov,s parkováním před domem nebo na pár desítek metrů vzdáleném hlídaném parkovišti.

Byt je ve druhém poschodí pětipatrové rekonstruované a zateplené zděné budovy , s moderním výtahem a ústředním vytápěním.Částečnou rekonstrukcí prošel v minulých prosincových dnech i byt; byla provedena malba všech místností, položeny nové koberce ve všech pokojích a linoleum v kuchyni a předsíni(chodbě), instalována nová pračka.V záruční době je kombinovaná lednice ,nový plynový sporák byl instalován právě před dvěma lety . Byt má bezpečnostní dveře,zásuvku na pevnou telefonní linku,resp.internet,v domě je i rozvod kabel.spojení.

Byt je kromě výše uvedeného zařízení kuchyně,respektive kuchyňské linky , koupelny samostatného WC , pronajímán bez vybavení nábytkem ve všech tří pokojích, a to na dlouhodobý ,minimálně dvouletý pronájem s možností prodloužení na další roky,vždy na dobu určitou.

Byt je na základě nájemní smlouvy na dobu určitou připraven k nastěhování ihned,respektive po 15.prosinci 2011,a to za cenu 15.000,-Kč měsíčně včetně poplatků. Smluvní kauce je v téže výši a s možností úhrady na dvě až tři splátky.Dotazy na majitele bytu tel.č.:724 281 950

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170285
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.