Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 97 m² bez realitkyTovární, Praha - Holešovice

Tovární, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena5 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 375 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt o velikosti 97 m2 (3+1) prošel v roce 2006 a 2010 kompletní rekonstrukcí a byl zcela nově zařízen. Nachází se v 5. patře nově rekonstruovaného a udržovaného domu s výtahem.

Ze vstupní chodby (6,47 m2) je přístupná toaleta (1,42 m2), obývací pokoj a první ložnice (16,6 m2 + 2x komora 1,9 m2). Kolem obývacího pokoje (22,13 m2) je situována kuchyň (7,41 m2), koupelna (3,63 m2) a druhá ložnice (11,66m2). Kuchyň a tento pokoj lze jednoduše propojit a získat tak velkou obytnou kuchyň a byt o dispozici 2+1. Z obývacího pokoje je také přístupná terasa o velikosti 24 m2, která prošla spolu s bytem celkovou rekonstrukcí, na podlaze je položena dlažba z tropické dřeviny IPE. K bytu náleží také sklep.

V kuchyni nejdete veškeré vybavení, všechny spotřebiče jsou vestavné (kvalitní značky jako např. Siemens, AEG) – lednička s biofresh zónou a mrazničkou, trouba s mikrovlnou troubou, myčka, plynový sporák a digestoř. Ve druhé ložnici a na chodbě jsou vestavěné skříně.

Na podlaze jsou renovované parkety, případně dlažba. Byt je vytápěn samostatným plynovým topením. Okna jsou nová, dřevěná. K dispozici je přípojka kabelové televize a internetu UPC.

Byt má výbornou dopravní dostupnost – 10 minut od stanice metra Vltavská, 5 minut od tramvajové zastávky Tusarova, a Dělnická. Výborná je také občanská vybavenost v okolí domu – mateřská a základní škola, Lékařský dům Holešovice, holešovická tržnice, pošta, DOX, La Fabrika apod. – vše v dosahu cca 5 minut chůze.

Byt je prodáván z družstevního vlastnictví. Realitní kancelář prosím NEVOLEJTE!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170328
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha97
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.