Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 130 m² bez realitkyOhnivcova, Praha - Braník

Ohnivcova, Praha - BraníkVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu na leden a únor, v případě zájmu i březen 2012 velký čtyřpokojový byt v klidné residenční čtvrti v Praze - Braníku. Obývák s rozkládacím gaučem a jídelním stolem, tři ložnice, kuchyně a koupelna s vanou i sprchovým koutem. V jedné ložnici manželská postel, v druhé ložnici dvě jednotlivé postele, třetí ložnice slouží jako dětský pokoj. K dispozici jsou dvě dětské postýlky, ložní prádlo i ručníky. Přímý vstup na zahradu z obýváku i z jedné z ložnic.

Byt je kompletně vybavený - pračka, lednička, myčka (kuchyň včetně nádobí) satelit TV, DVD přehrávač, Radio s CD přehrávačem, wifi zdarma. Parkování před domem, v případě zájmu je k dispozici garážové stání. Byt se nachází v přízemí vilového domu se čtyřmi byty. Autobusová stanice ve vzdálenosti 100m, bus č.106 Vás během pár minut doveze buď na metro C nebo na tramvaj č.3,16,17 nebo 21. Do centra cca.20min. Potraviny a několik restaurací deset minut pěšky, dvě stanice autobusem k velkému nákupnímu centru. Jednu stanici autobusem ke sportovnímu centru (tenis, badminton, beach-volejbal), hned vedle se nachází 9jamkové golfové hřiště.

Enjoy your stay in Prague in the spacious apartment consisting of a large living and dining room, three bedrooms, fully equipped kitchen and a bathroom with bathtub and shower. There is one double bed and two single beds as well as a kids bed and a baby cot. The sofa in the living room can be unfolded to an extra bed for the night. There is direct garden access from the living room and one of the bedrooms. TV with satellite reception, DVD Player, Radio with CD player, free wifi. Parking is free in front of the house. It´s a house with only four apartments in a traditional residential area.

Bed linen and towels provided, wash machine also. A bus station is only few steps away, the bus no. 106 takes you either to the subway (red line C) or to trams (no. 3,16,17,21). Each way appx. 20min to center. 10min walking distance to groceries shops and couple of restaurants. Two bus stops away is large shopping mall. One bus stop away is a large sport center with tennis, badminton, beach-volleyball courts. Next to it is a 9hole golf course and gym. The apartment is available from Jan 1st to March 8th. A longer stay is possible based on agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170432
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha130
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.