Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 637 m² bez realitkyKrouna - Krouna, Pardubický kraj

Krouna - Krouna, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena590 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 647 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodáme stylovou, samostatně stojící, roubenou chalupu (roubenka) s garáží a zahradou v obci Krouna. Stylová nemovitost je situovaná v obci a zadní stranu pozemku lemuje potok. Roubené stavení se nachází na zahradě a od asfaltové komunikace je odděleno garáží a dřevníkem. Podél protu sousedícího se silnicí roste živý habrový plot pro optické zastínění ovocné zahrady směrem od příjezdové cesty. Ze zahrady se vstupuje do prostorné předsíně. v níž lze zbudovat další pokoj a jsou zde vstupy jednak do dřevníku, po schodišti na půdu a do pokoje s kuchyňským koutem. V pokoji jsou funkční kachlová kamna. Z tohoto pokoje je vstup do ložnice, u které je zbudována menší koupelna. Na půdě, která je rozdělena na dvě patra, lze zbudovat další podkrovní místnosti. Střecha je plechová. Plechy byly osazeny na původní došky. Půdorysná plocha chalupy je cca 70m2, k tomu plocha dřevníku s garáží je cca 55m2. Plocha pozemku je 637m2, na zahradě jsou vysázeny hojně plodící vzrostlé ovocné stromy a keře (jabloně, hruška, švestka, třešeň, rybíz, angrešt, divoké maliny, vinná réva). Do nemovitosti je zaveden obecní vodovod, elektřina 230/400, odpady svedeny do jímky s přepadem. Plyn je v komunikaci, na hranici pozemku. Suché WC je umístěno v dřevníku. Nemovitost je vcelku zachovalá, ale nesplňuje současné moderní požadavky na bydlení a rekreaci. Po modernizaci a úpravách lze však získat krásnou stylovou chalupu 5+kk nebo 6+kk v klidném krásném prostředí na okraji Žďárských Vrchů - vhodné pro rodiny s dětmi.

Obec Krouna se nachází již v CHKO Žďárské Vrchy. Z obce se dá snadno a lesem mimo silnice (cyklostezky, turistické stezky) dostat prakticky do všech koutů CHKO (Milovy, Dráteničky, Milovské Perníčky, Devět skal, Zkamenělý Zámek, Karlštejn, Kadov, ale také Toulovcovy Maštale, apod.). Vhodné pro rodinné výlety, houbaření, rybaření, rekreační pobyt.

Důvod prodeje - stavíme rodinný dům a již nám nezbyly prostředky a čas na dříve plánovanou modernizaci chalupy.

Cena 590.000kč, bez RK (jsme majitelé).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170439
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha637
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.