Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 160 m² bez realitkyNa Vinici, Zdiby - Brnky, Středočeský kraj

Na Vinici, Zdiby - Brnky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám RD , pár metrů od severní hranice Prahy. Nejvhodnější pro rodinu s autem - na metro Kobylisy cca 15 minut. Pozemek 550 m2, zastavěno cca 160 m2, částečně podsklepené a k bydlení částečně využitelné i podkroví. Garážové stání součástí - pod střechou domu. Výborně zateplený - nízké provozní náklady. Vodovod a vlastní studna, teplovodní podlahoví topení s kotelm na dřevo s automatickým dohříváním na elektřinu.

Důvod prodeje - nevyužiji sám plně vše co tato nemovitost skýtá, uvažuji o zahraničí.

Vy kdo toužíte po bydlení v klidu blízko lesíka jen pár metrů od Prahy, přijeďte mrknout jak je tu nádherně. Pozemek oplocený, vhodné pro např. i pro psa. Na zahradě místo na nafukovací bazén. Smíšená lokalita k bydlení a rekreaci - bezprostřední sousedé rekreanti, trvale bydlící sousedé v okolí fajn lidé. Nechce se mi pryč, ale má osobní situace mi neumožňuje vyřešit to jinak.

Prohlídka možná téměř kterýkoliv čas. Dojednání termínu telefonicky.

I sell house, a few meters from the northern border of Prague. Best suited for families with a car - the subway Kobylisy about 15 minutes. Land 550 m2, built on approximately 160 m2, and partial basement housing and partially usable attic. Garage parking included - under the roof of the house. Well insulated - low operating costs. Water supply and private well, hot water floor heating with wood boiler with automatic booster heater into electricity.

Reason for sale - do not use fully all alone what this property offers, thinking about other countries.

You who are looking for a quiet living near the woods just a few meters away from Prague, come take a look as there is beautiful. Land fenced, suitable for example for the dog. In the garden instead of the inflatable pool. Mixed location for housing and recreation - the immediate neighbors vacationers, resident neighbors around good people. I can not away, but my personal situation I can not figure it out otherwise.

Examination is possible almost any time. Negotiating time by telephone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170537
Dispozice5+1
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Plocha160
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.