Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 369 m² bez realitkyProstřední, Nespeky - Nespeky, Středočeský kraj

Prostřední, Nespeky - Nespeky, Středočeský krajVybaveno
Cena850 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rekreační rodinný objekt v obci Nespeky; zastavěná plocha 29 m2 na parcele 369 m2., situovaný na kraji borového lesa pod vrcholkem kopce nad obcí v chatové a sídelní kolonii kolem kopce. Vnitřní dispozice: kuchyně, obývací prostor, ložnice na 2 nadzemních podlažích garáž a sklad ve skloněném polosuterénu -orientace jihovýchodní,slunce celodenní, přístup po místní asfaltové komunikaci, vjezd na pozemek,vlastní garáž,studna, vlastní rozvod vody,el. energie, koupelna,Vhodné i k zimní rekreaci, WC, žumpa,lokální vytápění, zahradní krb s udírnou, velmi zachovalý stav budovy. Přístup do centra obce dolů 5 min nahoru 15 min. jízda autem do středu obce 5 min., dosažitelnost k jezu na řece Sázavě 10-15 min Cena 850 000 Kč, včetně vybavení. Cena k jednání, RK nekontaktovat!

I offer to buy country house in the village Nespeky; built area 29 m2 , 369 m2 plot. Situated on the edge of a pine forest below the top of the hill above the village in a cottage colony and settlement around the hill, southeast orientation. Interior layout: kitchen, living room, bedroom and warehouse, sun all the day, access to local asphalt road, entrance to the site, own garage, well, private water supply, electric. energy, a bathroom, suitable even for winter recreation, toilet, sink, local heating, fireplace with smoke, very well preserved condition of the building. Access to the village center: 10 minutes, car ride to the center of the village: 5 minutes., availability of the weir on the River Sázava 10-15 minutes. Price: 850 000 CZK; including equipment. Price to negotiate!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170645
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha369
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.