Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyVe Smečkách, Praha - Nové Město

Ve Smečkách, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Nabízím čerstvě zrenovovaný prostorný byt 3+1+komora v 3.patře (4.NP) krásně opraveného činžovního domu v centru Prahy, v těsné blízkosti Václavského náměstí. DVa průchozí pokoje (cca 14,8 m2 a 18,5 m2), jeden oddělený (cca 20,5m2). Vybavení: kuchyňská linka, zabudovaná myčka, digestoř, lednice a pračka; v koupelně vana, okno do vnitrobloku; samostatné wc, komora; parkety a nové linoleum v dekoru dřeva; vybaveno osvětlením; vytápění plynovým kotlem; dům bez výtahu, po celkové rekonstrukci; v budoucnu možno za další poplatek pronajmout garážové stání v objektu s vchodem z ulice Krakovská, časem přímo průchod do domu. Pronájem minimálně na rok; při krátkodobém pronájmu vyšší nájem. Poplatky 400 Kč/osobu, převod energií na nájemníka (cca 3000,-). K nastěhování od 1.11.2012, po dohodě lze i dříve. Vratná kauce 1 měsíční nájem.

Recently renovated spacious 2-bedroom apartment in an old-style, beautifully restored apartment building in the very center of Prague, next to Wenceslas Square. Two interconnecting rooms (approx. 14,8 sqm and 18,5 sqm), one separated room (approx. 20,5 sq). Equipment: kitchen unit, built-in dishwasher, digestor, fridge and washing machine, small balcony accessible from the kitchen; bathroom with a bath-tub, window oriented to the courtyard; the building without elevator. The possibility of renting a place in a parking garage in the near future. Charges 400 CZK per person, the energies assigned to the tenant. At least one year tenantry (in case of shorter tenantry = higher the rent). One month rent as a deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170651
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha86
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.