Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 116 m² bez realitkyNad Okrouhlíkem, Praha - Libeň

Nad Okrouhlíkem, Praha - Libeň
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč


Nabizim k pronajmu nadherny 4+kk s prostornou hlavni mistnosti, byt ma velkou pochozi strechu (100m2) s uzasnym vyhledem na Prahu. K bytu nalezi tez zahradka (250m2) a dalsi balkon. Vzdalenost pesky na Metro C Kobylisy nebo Ladvi (3 min), 10 minut metrem do Centra. Byt je soucasti komplexu s centralni recepci a 24/7 ostrahou, k bytu je parkovaci stani v garazi. V ramci bydleni je k dispozici zdarma fitness a dale virivka + sauna (jen pro obyvatele komplexu, nikoliv pro verejnost). Je to novostavba se zarizenou koupelnou a WC, jinak je nevybaveny.

We are offering an apartment that is located in a quiet part of Prague 8, with a beautiful view of Prague. This project is designed as a closed area with a central reception area and private park in the courtyard that provides residents plenty of privacy. The project won the “Best of Realty 2006th”. Available fitness and sauna. Public transportation (Metro) is 3 minutes walking distance.

This apartment is designed as 3-bedrooms atic with large living room and terrace and exit to the garden, three bedrooms, bathroom, toilet and large terrace over the entire roof with spectacular views.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170655
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha116
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.