Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 33 m² bez realitkyBenkova, Praha - Chodov

Benkova, Praha - ChodovVybaveno
Cena1 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 487 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme světlý a útulný 1+1, 33 m2, v žádané a klidné lokalitě, ul. Benkova, Praha 4 Chodov.

Byt se nachází v 8. patře z celkových 11, v 7. patře k dispozici sklepní kóje. Okna jsou orientována na jihozápad směrem k chodovské tvrzi a parku. Byt prošel částečnou rekonstrukcí – nová plastová okna, kuchyňská linka se sporákem (cca 4 roky), nové podlahy v chodbě, kuchyni a WC (PVC), v koupelně dlažba. Stoupačky, stejně jako veškeré rozvody vody a odpadů v plastu. Bytové jádro a podlaha v obývacím pokoji je původní. V domě nové výtahy a vstupy (zvonky, schránky, podlahy, omítky).

V místě je veškerá občanská vybavenost – škola a školka (150m), prakt. lékař, supermarket, pošta, dobré parkování u domu. V bytě možnost připojení internetu – UPC i ADSL. Cca 200 metrů od domu Chodovská tvrz a nový park k příjemným procházkám, bruslení, relaxace, dětská hřiště, restaurace. Dobrá dostupnost do centra Prahy, zastávka MHD asi 250 m od domu.15 minut chůze nebo 2 zastávky autobusem je obchodní centrum Chodov.

Nájemné ve výši 3200 Kč (z toho 815 Kč splátka anuity a fond oprav 730 Kč). Anuita celkem cca 12000 Kč možnost převodu do OV na jaře 2013. Volné dle dohody. Možno prodat včetně vybavení. RK pouze emailem nebo volat po 17. hodině!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170692
Dispozice1+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.