Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKlatovská, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Klatovská, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč


Nabízím pronájem nadstandardního bytu 2+kk ve vyhledávané lokalitě na ulici Hrnčířská/Klatovská. Byt se nachází v novostavbě bytového komplexu Erasmus, v 6.NP. V novém bytě je nová kuchyňská linka, jinak nezařízen. Koupelna je zařízená umyvadlem a vanou, wc s umyvadlem zvlášť. Podlahy - v pokojích dřevěná plovoucí podlaha, na chodbě dlažba. Prostorná zastřešená lodžie cca 5m2. Bezpečnost obyvatel domu zajišťuje recepční u hlavního vchodu. Obyvatelé domu mohou využít travnatou klidovou zónu na střeše 1 NP s místy k posezení. Možnost připojení internetu i kabelové televize. Je možno dopronajmout parkovací stání v 1.NP a skladovací prostor na patře (7m2). Možnost uskladnění jízdních kol, kočárků ve společných prostorách. Byt bude k dispozici od března 2012.

I am pleased to offer for rent this nice two bedroom apartment with a balcony on the 6th floor of the new brick house (with reception) built in 2011 with a lift in Kralovo Pole. The flat is unfurnished, bathroom with basin, toilet separate, wooden floor in rooms. Telephone line and internet access. The apartment is ready to move in march 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170786
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.