Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 30 m² bez realitkyV Zálomu, Praha - Nusle

V Zálomu, Praha - NusleČástečně vybaveno
Cena1 720 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 632 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Útulné bydlení nebo skvělá investice! Nabízím k prodeji byt o velikosti 30,38 m2 + 4 m2 sklep, ve 2.np/4. Byt se nachází ve velice udržovaném cihlovém domě, který prošel před dvěma lety kompletní rekonstrukcí (odpady, rozvody elektřiny a plynu, vnitřní prostory domu, nové vchodové dveře, renovace předzahrádky a vnitřní zahrady domu ad.). Cca do jednoho roku se plánuje výstavba výtahu ze společného fondu oprav (výstavba nebude vedle bytu samotného, ale o byt dál).

Byt je situován do vnitrobloku se vzrostlými stromy – naprostý klid! V září 2011 prošel byt rekonstrukcí (renovace všech dveří i vchodových dveří s bezpečnostním systémem, renovace dvojitých dřevěných oken, nově vymalováno, z původní komory vznikla šatna na míru s dřevěnými policemi a botníkem ad.). Plovoucí podlahy a dlažba. V hlavním pokoji je kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěné dřevěné pódium s výsuvným dvojlůžkem a barovým stolkem. V prostorné koupelně je sprchový kout, nový bojler na 80 l. Záchod odděleně. V bytě se topí WAF tělesem. K bytu náleží bezpečný sklep (vchod přes dvoje uzamykatelné dveře), společný balkón na patře vhodný např. pro sušení prádla, parkování kola apod. Velice nízké měsíční poplatky (1 000 Kč)!

Byt je situovaný na velmi dobrém místě s občanskou vybaveností. 10 min. pěšky na metro "C"- Pražského povstání, 3 min. pěšky na tram. 18 a noční tramvaj. Krásný park Jezerka za rohem. Obchodní centrum Arkády (Pankrác) 5 min autem.

Cozy living or great investment! Flat for sale: 30,38 m2 + 4 m2 storage space, situated in the 2nd floor out of 4. Very well maintained apartment has a view into quiet inner park. Apartment as well as the house is renovated.

The location of the apartment is very convenient: 10 min walk to metro "C"- Pražského povstání, 3 min walk to tram no. 18 and night tram. Park Jezerka around the corner. New shopping center Arkády (Pankrác) is only 5 min by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170807
DispoziceGarsoniéra
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.