Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 10 m² bez realitkyErbenova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Erbenova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 200 Kč


Do bytu 2+1 hledám spolubydlícího do samostatného neprůchozího pokoje. Pokoj je o velikosti cca 10m². Je zde samostatná šatna (cca 1,5m²) a balkon do zahrady (kam je situován pokoj). Byt se nachází v klidné části brna — u Lužánek. K dispozici je zde myčka nádobí, lednice s mrazákem, plynová plotna atd. Dům je klidný, díky přízemní dispozici dobře dostupný, dá se zde i dobře zaparkovat. Byt je přes den krásně prosvětlený. Po dohodě s dalšími nájemci možnost vstupu na zahradu. Cena je včetně energií a služeb. Nástup možný ke konci června či začátkem července.

I´m looking for a roommate to the separate room in 2+1 apartment. Room size is about 10m ². There is a separate dressing room (about 2m ²) and a balcony to the garden (where the room is situated). The apartment is located in a quiet part of Brno — Lužánky. There is a dishwasher, fridge, gas hob etc. The house is quiet, good available thanks to first floor location. It´s one minute way to the park. It´s possible to use the garden in agreement with other tenants. Price is including energy and services. You can move in at the beginning of july.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170848
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha10
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.