Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 86 m² bez realitkyEdisonova, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Edisonova, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena350 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 501 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bytu 4+1+L, družstevní vlastnictví, 86,3m2 ( 91,2m2 vč. lodžie ), ul. Edisonova, Teplice. Nabízím k prodeji DR byt 4+1+L v panelovém domě ve 3.patře s výtahem. V říjnu 2010 dávána nová bílá plastová okna plus v obývacím pokoji a ve dvou dalších místnostech byly pořízené spolu s okny žaluzie. Ve většině bytu je položena plovoucí podlaha v dekoru dřeva. V kuchyni a ložnici je lino. V předsíni jsou 3 původní úložné skříně a taktéž v kuchyni je jedna. Původní linka byla měněna před několika lety za laminátovou v dekoru tmavého dřeva vč. digestoře. V lince je volně stojící myčka nádobí na 12 souprav. V kuchyni jsou kombinovaná kamna ( plynový sporák a elektrická trouba ). Koupelna a wc jsou v původním stavu. Vchodové dveře jsou rok staré s bezpečnostním zámkem, interiérové dveře jsou původní. Byt je udržovaný a byl pravidelně malován, omítky jsou v dobrém stavu. Vytápění dálkové. Na radiátorech jsou měřáky pro přesný odečet spotřeby tepla. Do bytu je zaveden internet a satelitní příjem od UPS. Po dohodě je možné za úplatu přenechat částečné vybavení bytu. K bytu náleží sklepní kóje a na patře u bytu je ještě za výtahem zamykací skladovací místnůstka. Dům je po rekonstrukci, zateplený, v letošním roce vymalovaný s velmi slušnými nájemníky. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, velmi žádaná lokalita. Před domem nové velké parkoviště. ZŠ hned před domem, MŠ hned za domem. Autobusová zastávka 2 minuty od bytu. Pár set metrů od Kaflandu, OBI atd.

Vzkaz pro realitní kanceláře - nekontaktujte nás. Převod vlastnických práv se hradí rovným dílem. Dům je ve vlastnictví Bytového družstva Mír.

Ohledně prohlídky bytu mne kontaktujte e-mailem nebo na telefonu.

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu170867
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.