Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyRinghofferova, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Ringhofferova, Kamenice - Ládví, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný, slunný a částečně zařízený byt s balkónem, sklepní kójí a parkovacím stáním v Kamenici – Olešovicích (18 km jižně od Prahy). Byt se nachází v těsné blízkosti lesa a rybníků.

Dům je nově rekonstruován (střecha, zateplení, nové plynové kotle). V blízkém okolí se nachází zdravotní středisko, škola, obchody, restaurace. Klidná část obce, les u domu. Zastávka MHD 3 minuty chůze.

Byt se skládá z obývacího pokoje o rozloze 25 m2, pokojů 15,5 m2 a 12 m2, kuchyně 10,5 m2, předsíně 9 m2, koupelny a samostatného WC, balkónu 4 m2. Byt je vybaven: plynovým topením s centrálním ohřevem užitkové vody, kuchyňskou linkou, vestavěnými skříněmi, částečně vybaven nábytkem. K bytu dále náleží sklepní kóje o výměře 3,5 m2 a parkovací stání před domem.

Byt je k dispozici od 1.8.2014. Poplatky 4000 Kč pro 2 osoby plus elektřina. Byt je v osobní vlastnictví a je nabízen k pronájmu s možnosti odkupu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171039
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.