Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyZnojemská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Znojemská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+kk + šatna + balkon + parkovací stání v Plzni na Sylvánu. Byt o celkové výměře 93m² se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby cihlového domu, který je obklopený zelením v samostatném oploceném pozemku. V domě je osobní výtah, kolárna, úklid společných prostor zajištěn firmou. V bytě je prostorná předsíň se vstupem do koupelny, kde se nachází sprchový kout, rohová vana, 2x umyvadlo, WC a bidet. Je zde také samostatné WC s umyvadlem, šatna, 2x ložnice a nová kuchyňská linka se spotřebiči (el. trouba, sklokeramická varná deska, digestoř, myčka, lednice), která je spojena s obývací částí. V bytě se nachází laminátová podlaha. Byt není zařízený nábytkem. Vlastní parkovací stání, velmi dobrá dostupnost do centra Plzně, zastávka MHD vedle domu. V domě je připojení na internet. Převod el. energie přímo na nájemce + kauce 1 měs. nájem ve výši 11 000,- + poplatky za služby (2800,- ).Byt je k dispozici od ledna 2011.Pronájem přímo od majitele.

Apartment (Flat) 3+kk for RENT Brand new apartment (93m²) in luxury area SYLVAN, near University, Hospital, Town Centre and Police station. 5 mins from university by public bus number 41. Bus stop (SLUPSKA) directly opposite. Flat accessible by lift is on 4th floor: 2 separate rooms and large bright living room, 2WC with bidet, shower and bath. New kitchen with dish washer. Digital central heating system. Garden with big terrace and beautiful views. Secured parking. Internet, Cable TV access. Monthly rent 11000 Kč + utility No real estate fee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171210
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha93
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.