Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyKřížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Křížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nabízím zařízený slunný byt v nástavbě domu na Starém Brně, 6.NP s výtahem. Okna do klidného vnitrobloku se zelení, možnost parkování před domem i ve vnitrobloku, k dispozici sklep. Byt je zařízený vestavěným nábytkem a postelí, k dispozici kuchyňská linka se spotřebiči (sklokeramická varná deska, el. trouba, vestavěná lednička), v koupelně pračka. V místě jsou veškeré služby, MHD, nedaleko Mendlovo náměstí, areál výstaviště i rekreační zázemí – řeka, cyklostezky, koupaliště Riviéra.

Cena se skládá z nájmu 9.500 Kč/měs. a záloh na služby (voda, teplo, elektřina, úklid spol. prostor) ve výši 1.800 Kč/měs. Zálohy na služby jsou vyúčtovatelné zpětně. Kauce ve výši 12.000 Kč je vratná při ukončení nájmu. V případě zájmu o prohlídku mě kontaktujte. Byt je volný ihned.

I am offering a furnished sunny apartment in Old Brno city quarter, 6th floor with elevator. Windows oriented into a quiet courtyard with greenery, parking possible in front of the house or in the courtyard, cellar is available. The apartment is furnished with built-in furniture and bed, new kitchen with appliances (ceramic hob, electric oven, built-in refrigerator). All services available nearby, public transportation, Mendel square, exhibition grounds and leasure time opportunities - river, cycle-paths, swimming pool Riviera.

The rental price includes services (water, heating), only the electricity the tenant enters and pays for himself. If interested, please contact me. The apartment is free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171538
Dispozice1+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha28
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.