Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 250 m² bez realitkyVlčí Habřina - Vlčí Habřina, Pardubický kraj

Vlčí Habřina - Vlčí Habřina, Pardubický krajVybaveno
Cena2 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 984 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám udržovaný rod.dům po rekonstrukci. POZEMEK 1300m2. Možnost DVOUGENERAČNÍHO bydlení. Dům je nyní dispozičně řešen jako 6+kk.

V přízemí je 4+kk: kuchyň.kout spojený s obýv.pokojem, nová kuchyň.linka, sporák, nová koupelna se sprch.koutem, oddělené WC, prostorná chodba a další 3 pokoje. V patře je otevřený prostor /nyní 2 velké pokoje/, balkon a větší WC s umyvadlem /možnost přidání sprchového koutu/. Také možnost úpravy podkroví na kuchyň.kout a obývací část + ložnice a dětský pokoj; vznikne tak další samostatná bytová jednotka 3+kk.

Obytná plocha činí cca 250m2. K domu náleží zahrada o rozloze 1300m2. Dále se na pozemku nachází garáž,dílny,sklep, zastřešená "letní kuchyně" s krbem, funkčními kamnami na tuhá paliva, zavedená voda = prostor vhodný pro zavařování, zabíjačku či jen posezení. Střecha po rekonstrukci, nové okapy, dřevěná dvojitá udržovaná okna, je podříznutý, beton.podlahy, pokryté PVC a dlažba, nové stropy, nová fasáda, vytápění plyn.kotlem, nová tělesa, vlastní studna + obecní voda, odpad žumpa. Na zahradě ovocné stromy, okrasné keře, jezírko, květiny, ohniště. Výborná dostupnost, Pardubice 16km, Lázně Bohdaneč 10km, Přelouč 9km, dálnice Hr.Králové-Praha 6km. Klidná, bezproblémová vesnice,kulturní život /různé akce pro děti i dospělé/ v okolí lesy, cyklostezky, přírodní koupání v pískovně Mělice,v místě obchod, obec.úřad, restaurace, kadeřnictví, kosmetika,dětské hřiště,veřejné osvětlení,nové dlážděné chodníky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171590
Dispozice6+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.