Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 102 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - VinohradyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné39 000 Kč

+ Poplatky za služby2 550 Kč
+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Překrásný , vybavený (byt fotografován před dodáním vybavení) a klidný byt 3+kk 102 m2 v 5. patře s výtahem v residenční části královských vinohrad na Praze 2 k nastěhování v květnu 2024. Byt je po kompletní a vysoce kvalitní rekonstrukci. Neprůchozí pokoje. Výborná dostupnost do centra. Kompletně vybavená kuchyňská linka. Vestavěná pračka, sušička a trezor. 2x koupelna a WC. Koupelna s vanou, WC separátně. V každém z pokojů šatna, u jednoho z nich druhá koupelna se sprchovým koutem a WC. Vlastní plynový kotel na teplou vodu a vytápění radiátory. Podlahové vytápění v koupelnách a na toaletách. Satelit, možnost UPC a internetu, vysoce kvalitní bambusová podlaha a dlažba. Dvě ložnice jsou směrovány do vnitrobloku. Metro v místě, veškerá občanská vybavenost, zeleň, sportoviště. Vše v pěší dostupnosti.

Beautiful, quite flat 3+kk 95 m2 at 5th floor with elevator in residential part of Vinohrady in Prague 2. Ready to move in Mai 2017. The flat is after complete renovation with very high quality materials used. The rooms have separate entrance. Excellent accessability to citycenter. Kitchen is fully furtnished and appliances are fully equiped with new cooking machine, dishwasher and combined fridge and freezer. There are in-built laundry washer, tumble dryer and safe in the corridor. The flat has two bathrooms and two toilets. Each bedroom is equiped with dressing room. The heating system is on gas supporting both heating and warm water. Bathrooms and toilets have floor heating. High quality bamboo wooden floors are in all flat. The flat is equiped with satelite (Sky), easy possibility to connect to UPC and internet. The two bedrooms are turned to calm inner block. Undergound, park, and sport possibilities - all in walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu171804
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Plocha102
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 334 m (4 min)
PoštaPraha 33
🚶 476 m (6 min)
ObchodPotraviny Nova
🚶 52 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 398 m (5 min)
RestauraceIl Capitano
🚶 86 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 309 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 198 m (2 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 42 m (1 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 365 m (4 min)
Hřiště
🚶 351 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.