Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyOpatovická, Praha - Nové Město

Opatovická, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena3 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 945 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nově zrekonstruovaný nadstandardně vybavený byt v nejvyšším patře činžovní budovy v lokalitě v Praze 1 pár kroků od Národního divadla. Byt je navržený architektonickým studiem, má jedinečně řešenou prosklenou koupelnu. Je plně klimatizovaný, nabízí sprchu umístěnou v podhledu (tzv. déšť), bezpečnostní protipožární dveře, nová špaletová okna s bezpečnostní folií , černou toaletu Laufen- designová řada Alessi, umyvadlo Villeroy and Boch, skleněnou mozaiku Bisazza s prvky z pravého zlata, dřevěnou podlahu na terase a v koupelně z exotického dřeva Bankarai. Byt je vhodný jako business apartment nebo pro všechny, kdo si potrpí na kvalitu a pohodlí. Interiér 25 m2, k bytu náleží terasa 10 m2 orientovaná na jih s výhledem na centrum města. V ceně nemovitosti není započítaná cena nábytku v hodnotě 0,15 mil Kč (firma BoConcept, Dánsko).

Well renovated luxury furnished apartment on the top floor of building in a prime location a few steps from the National Theatre in Prague. The apartment has a unique solution glazed bathroom. The apartment is fully air conditioned, offers shower in the ceiling (the rain), fire safety doors, new windows lining, black toilet-design by Laufen Alessi, Villeroy and Boch sink, Bisazza glass mosaic with elements made ​​of real gold, wooden floor on the terrace and in the bathroom of exotic wood Bankarai. The apartment is suitable as a business or apartment for those who enjoy their quality and comfort. The interior 25 m2 apartment belongs to a 10 m2 terrace facing south overlooking the city center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172072
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.