Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyMichalská, Praha - Staré Město

Michalská, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné14 200 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu 2+1 v Michalské ulici v těsné blízkosti Staroměstského náměstí.Byt je po kompletní rekonstrukci. Okna pokojů jsou situována do klidného vnitrobloku.V bytě je kuchyňka vybavená kuchyňskou linkou a sporákem, koupelna s vanou a samostané WC. V pokojích jsou parkety a v ostatních místnostech dlažba. Preferujeme dlouhodobý pronájem. Energie hradí nájemce. RK volat jen v případě, že máte zájemce. Volné od 3.1.2014 Kauce 1 měsíční nájem. Prohlídky bytu po telefonické domluvě od 5.11.

We offer for rent apartment 2 +1 in Michalska street near Old Town Square. The apartment is completely renovated. Room windows face the courtyard. The apartment has a kitchen with stove and kitchen area, bathroom with tub and stand-alone toilet. The rooms are parquet tiles in other rooms. Rent at least 1 year.Energy consumption paid by the tenant. Available from 3.1. January 2014. Deposit 1 month rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172151
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.