Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyHeleny Malířové, Praha - Břevnov

Heleny Malířové, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu byt 3+1 (70 m2) v cihlovém domě ve zvýšeném přízemí po rekonstrukci. Byt je v ulici Heleny Maliřové v Břevnově ve velmi dobré lokalitě - velmi dobré dopravní spojení, 5 min chůze od parku Ladronka, v pěší dostupnosti Hrad a centrum, dobré sportovní vyžití. Byt má dva pokoje s okny do ulice a jednu prostornou místnost bez oken, kde jsou velké vestavěné skříně. Nájem a poplatky činí celkem 15000,- Kč. Byt je možno pronajmout jako částečně zařízený, dle domluvy. Byt je nekuřácký, bez zvířat. Byt je dostupný od 1. března 2012.

We offer for rent a renovated flat (70 m2) in an older house on elevated ground floor. The location in Heleny Malirove street is very suitable for sports and recreation and social life - the Ladronka and Hvezda parks are nearby, the Prague Castle and center are walking distance. The flat has 2 lit rooms plus 1 spacious room without windows but has a big built-in wardrobe. Flat is available as empty or partly furnished upon agreement for 15000 CZK. Flat is non-smoking, no pets. Flat is available March 1, 2012.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172218
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.