Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 360 m² bez realitkyObčanská, Smržovka - Smržovka, Liberecký kraj

Občanská, Smržovka - Smržovka, Liberecký krajVybaveno
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 153 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji pěknou, prostornou, patrovou, zděnou chalupu o zastavěné ploše 238 m2 se dvěma samostatnými bytovými jednotkami 2+1 v přízemí, 1+1 v 1. patře. Dům poskytuje mnoho volných prostor k vybudování dalších obytných částí nebo ke komerčnímu využití. V přízemí se kromě bytové jednotky, pro kterou je součástí nová koupelna se sprchovým koutem, vanou, WC, nachází vstupní předsíň, klenutý sklep, tři dílny, z jedné možnost vybudování vnitřího garažového stání (cca 40m2). V prvním patře je vestavěný prostorný pokoj s kuchyní. Zbytek prostoru v patře je volný, cca 60m2. Nad celým prostorem je dále přístupná půda.

Střecha je nová, plechová. Ve všech obytných místnostech je plynové topení WAW. Ohřev vody novou plynovou karmou ,vodovod obecní. Podlahy nové,odizolované,dlažba. Součástí objektu je zahrada 314m2 s venkovním stáním pro dvě auta. Chalupa je zapsaná v katastru jako objekt k rekreaci, proto nelze financovat hypotékou.

Chalupa se nachází na ideálním místě pro sportovně založené lidi. V léte na cyklo, nespočet cyklo tras. V zimě na lyže, běžky,5min. lyžařský vlek Filip. 2min. vzdálená BUS zastávka, 3 min. VLAK Smržovka střed, přímá spojení do Liberec, Jablonec, Tanvald, Harrachov. K chalupě výborná dostupnost. 10min. centrum Smržovky s obchody, lékárnou, restauracemi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172260
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha360
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.