Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 220 m² bez realitkyMiskovice - Miskovice, Středočeský kraj

Miskovice - Miskovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 585 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím velký, podsklepený, samostatně stojící patrový RD 4+1 po rekonstrukci na vlastním pozemku pro trvalé bydlení i k rekreaci. Zastavěná plocha 144 m2, užitná plocha 220 m2. U domu je garáž s dílnou a krásně upravený pozemek 752 m2, obec Miskovice u Kutné Hory. Spojení do Prahy autobusem PID 381 k metru C "Háje". Vzdálenost od Prahy 55 km, od Kutné Hory 3 km. Výborné spojení busem i do KH. V obci je široká občanská vybavenost – školka, pošta, obchod, obecní úřad, obecní knihovna s internetem, autoopravna, fotbalové hřiště s klubovnou, sokolovna. Sídlí zde nadace Dítě a kůň – možnost navštěvovat statek s koňmi a jinými hospodářskými zvířaty, jízdy na koních, ustájení. V okolí je možnost skvěle využívat volný čas – koupání ve Velkém rybníku nebo v aquaparku v KH, historické památky, houbaření, rozhledna na kopci Vysoká, vycházky do přírody, blízký golfový areál u zámku Roztěž a podobně.

Dům má novou sedlovou střechu Bramac včetně trámů, fasádu, plastová okna. Topení elektrické - přímotopy, v kuchyni a v koupelně topení v podlaze, v obývacím pokoji krb. Lze přebudovat na lokální topení (kotel s rozvodem do radiátorů). Objekt má vlastní studnu (užitková voda, možnost využívat na zalévání zahrady a splachování WC) a připojení na obecní vodovod (vynikající pitná voda). Ohřev vody -2 boilery. Odpad je sveden do jímky – v obci se plánuje vybudování kanalizace. Elektřina 220/380 V. Stoupačky a odpad je vyveden do prvního patra i na půdu pro eventuální zřízení další koupelny a WC.

V přízemí se nachází vstupní prostor – zádveří, předsíň, hala se schodištěm do patra, samostatné WC, koupelna s rohovou vanou a WC, obytná kuchyň s jídelnou 36 m2, obývací pokoj s krbem a výstupem do zahrady 30 m2. V patře se nachází velká hala s výstupem na prostornou terasu a 3 ložnice (36 m2 + 18 m2 + 18 m2). Na půdě je možnost vybudovat další pokoje nebo samostatnou bytovou jednotku.

Pozemek oplocený, zahrada udržovaná, ovocné stromy a keře, okrasné záhony a dřeviny, skalka s jezírkem, pergola s venkovním krbem a udírnou pro posezení.

Další fotografie zašleme na požádání, prohlídka dle dohody.Poplatky a právní zajištění hradím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172261
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha220
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.