Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyPalackého, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Palackého, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 250 Kč


Podkrovní byt (rok výstavby 2002) 2+kk s obytnou plochou 52 m2, jenž se nachází ve 4 n.p. cihlového domu v Palackého ulici, v centru Mladé Boleslavi.

Vnitřní dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, jehož součástí je kuchyňská linka s plynovým sporákem a digestoří, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, oddělená toaleta a chodba.

Byt má nová plastová okna, jako podlahová krytina slouží nově položené linoleum a dlažba v koupelně. Vytápění a ohřev vody plynovou karmou. Obývací část a kuchyně je orientována na jih, ložnice na východ. V okolí nemovitosti veškerá občanská vybavenost, restaurace, obchody, sport, zábava (Bondy centrum 300 m), atd. Výborná dopravní dostupnost. MHD, Bus, Vlak, silnice, dálnice. Nájem 8.000 Kč + poplatky (1.700 Kč do domovního fondu včetně spotřeby vody, záloha na elektřinu 550 Kč, záloha na plyn 1.000 Kč + možnost internet od APEXu za 500 Kč). Vratná kauce 10.000 Kč. Volný od 1.12.2014. V bytě zůstane kuchyňská linka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172285
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.