Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyMaxe Švabinského, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Maxe Švabinského, Kladno - Kladno, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt 3+1+lodžie v centru Kladna u gymnázia. Plastová okna, bezpečnostní dveře, plovoucí podlahy, dlažba, oddělený záchod od koupelny, vestavěná skříň v ložnici, nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice, mrazák, sporák, el. trouba, mikrovlná trouba, pračka). V bytě je zaveden internet i kabelová televize. Neprůchozí pokoje, prostorná vstupní hala. Vybavení (starší rohová sedací souprava, postele, jídelní stůl, viz foto). K bytu také náleží sklepní kóje. Dům stojí v centru města s výhledem do parku. Parkování před domem. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. Zastávka MHD i státních dopravců 50m. Supermarket Billa 150m. Hlavní třída 200m atd.

Dlouhodobý pronájem slušným lidem. Měsíční nájemné 11 000Kč zahrnuje internet, fond oprav, úklid společných prostor, vytápění, teplou a studenou vodu, elektřinu společných prostor. Navíc měsíční poplatky cca 1500Kč, zahrnují elektřinu, plyn, ČRO a ČT, které si nájemce převede na své jméno. Vratná kauce 12 500Kč. Smlouva s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Nastěhování možné od 1. července 2014.

Vážní zájemci pište na e-mail: pronajemax@seznam.cz své otázky a info o Vás - domácích mazlíčcích, kuřáci/nekuřáci, plánované době pronájmu atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172402
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.