Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyNeumannova, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Neumannova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné0 Kč


Krátkodobě (max na dobu 6-ti měsíců) pronajmu částečně zařízený by 3+1 na ulici Neumannova 56. Byt je vybaven pro účely ubytování studentů. Byt je ve standardním stavu po několikaletém pronájmu pro studenty. Vybavení: kuchyňská linka včetně plynového sporáku a trouby, lednice, skříně, dvě válendy. Nájem dle dohody a počtu osob v pronájmu. Volné ihned.

Short term rental (max 6 months) of appartement with living room, kitchen and 2 bedrooms to let. Appartment has 80 m2, is located at Neumannova street and is in standard state after student accomodation. Equipment: kitchen unit with gas plate and oven, fridge, large wardrobes. Combination gas boiler and independent reading of gas, water and electricity. Possibility to use garden. Monthly rent upon agreement. Key money one month rent. Appartement is free for renting.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu172417
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.